zaterdag 1 augustus 2009

braderie en nieuwe kaartjes...

heey iedereen,

sorrie dat het alweer meer dan een week geleden is dat ik een berichtje heb geplaatst. ik heb eerst natuurlijk 3 dagen op de braderie gestaan en daarna druk gehad met stage enzo. maar heb afgelopen week toch nog een paar kaartjes kunnen maken en natuurlijk een paar foto's van ons (pottenbakkerij ) kraampje.
dit kaartje heb ik gemaakt vrijdagochtend voordat ik naar de braderie ging ( was vroeg wakker ) het is een spinnerkaartje geworden. het leek me wel leuk om deze een keer in een cirkeltje te maken en met succes want had deze vrijwel meteen op de braderie verkocht:
en deze foto's had ik vrijdag van ons kraampje gemaakt. mijn kaartenrekje was toen nog vrij vol en is nou toch een heel stuk leger dus moet die binnenkort weer eens proberen aan te vullen:

en deze foto heeft mijn baas zaterdag van mij gemaakt. het was toen best wel fris 's morgens:

en dan heb ik van de week nog deze kaartjes gemaakt. voor de eerste kaart heb ik een sketch van friday sketchers gebruikt van afgelopen week en ondanks dat ik kaart toch op tijd gemaakt had ben ik het gewoon helemaal vergeten te plaatsen ( oeps ). dit is de sketch:

en dit is mijn kaartje geworden:

en voor dit kaartje heb ik de volgende sketch voor gebruikt:

en dit is mijn kaartje geworden:

en ik heb woensdag de scraponline van tiets haar cluppie gemaakt:

en van de club van tiets ook nog een feestsketch van dit jaar en 1 van vorig gebruikt. deze is gemaakt met een feestsketch van vorig jaar:

en met een feestsketch van dit jaar:

bedankt weer voor het kijken en ik hoop snel weer iets te kunnen plaatsen. vanmorgen heb ik al een kerstkaart gemaakt voor de kerstlijst op de club en als ik weer wat meer kaartjes heb zal ik die hier op mijn blog plaatsen. van mijn stage ( dietvorst verf-behang-hobby ) heb ik 2 weken vakantie dus dat betekend 2 extra dagdelen dat ik kaartjes kan maken.

groetjes femke

6 opmerkingen:

Ingrids weblog zei

Super mooie kaartjes Femke!


Groetjes Ingrid.

*Ellen* zei

wat een prachtige creaties weer allemaal en wat nou sorry je hebt keihard gewerkt

Ilonka zei

Zo je hebt er echt veel gemaakt enzo verschillend. En ik vind alle creaties geweldig . Leuke sketches.

Groetjes Ilonka

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Femke,leuke stempels,mooi papier.
En wat een leuke foto,s van je kraampje.

Liefs Riet.

Janny zei

geweldige kaartjes Femke en leuke kraam!

Maria zei

Prachtige kaarten Femke, vooral die kaart van de scraponline, mooi papier en een gaaf stempeltje! Leuke foto's van de braderie!

groetjes Maria