zondag 17 oktober 2010

2 cards and another freebie...

heey iedereen,
dit weekend heb ik 2 kaartjes gemaakt. voor de eerst heb ik een tickled pink plaatje gecombineerd met een achtergrond van dustin pike. vind ze perfect bij elkaar passen. enne als je haar pakje rood kleurt vind ik haar net op roodkapje lijken.

hi everyone,
this weekend I made 2 cards. for the first one I combined a image from tickled pink with a background from dustin pike. they match so perfectly. and if you colour her dress and hat red, I think she looks a lot like little red ridinghood.

designpaper: my minds eye "spidersweb".
stamps: tickled pink digi "lil haunt ghost willow" and dustin pike digi "spooky background".
tools: nellie's flowerpunches.
embelischments: candydots. the border and the cirkel with spider come out the spiderwebsset.
colouring: derwent coloursoft.


en van de week zag ik deze grappige digistempeltjes van bugaboo helemaal in harry potterstijl en dan heb je ook nog een set met al die leuke extraatjes zoals de snitch en de hoed:
and this week I saw some funny digistamps from bugaboo completely in the style of harry potter and there is also a set with some goodies like the snitch and the hat:

designpapers: pink petticoat digi "happy haunting" and the paper with the snitch I made on my computer.
stamps: bugaboo digi "the chosen one" ( harry of course ), the snitch and the hat"
sentiment: made the sentiment on the computer.
tools: quickuts jacks.
colouring: derwent coloursoft.


en hier dan de tekst als een freebie voor jullie in het nederlands en engels. hoop dat jullie ze weer leuk vinden. ff op de tekst klikken om die groter te maken en dan opslaan.
and here the sentiment as a freebie for you in dutch and english. hope you like them again. just click on the sentiment to make it bigger and then save.

PAS OP: het is niet toegestaan deze digies ergens anders te plaatsen!!! een link naar mijn blog is natuurlijk wel toegestaan.
WATCH OUT: it's not allowed to post this freebie somewhere else!!! a link to my blog if of course no problem.

6 opmerkingen:

Maria zei

Ha Femke, wow je bovenste kaart is echt prachtig! Mooie stempels en mooi ingekleurd! Ook mooi papier! Inderdaad kan ze ook goed als roodkapje, leuk!
Je Harry Potter kaart is ook mooi! Leuke tekst ook!

Bedankt voor al je digi's! Super dat je ze met ons wilt delen! En logisch dat ze niet ergens anders geplaatst mogen worden, eigenlijk jammer dat je dat er nog bij moet zetten hé :-)

groetjes Maria

femke zei

heey maria,

bedankt voor de lieve reactie!!!
ben blij dat je de digies leuk vind.

ikzelf vind de meeste tekstempels in het nederlands zo standaard dat ik zoiets had van dan probeer ik ze toch zelf te verzinnen. moet zeggen dat het ook niet altijd even makkelijk is hoor (ben met de kersttickets ook best lang mee bezig geweest voor ze eingelijk af waren)

groetjes femke

*Ellen* zei

prachtig zijn deze kaartjes, en wat een superse digis heb je weer voor ons dank je wel hoor

Amanda zei

Wat een gave, en mooi kaartjes, en lief van je de freebie!
liefs Amanda

Sylvia zei

ooooooooo Kijk daar hebben we pottertje :) wat leuk zeg!!! En zelfs de pratende hoed erbij :) en het papier met de bal. Vet gaaf Femke!!!!!!

Ja en je andere kaart is ook helemaal het einde ;) vet gaaf met die bomen op de achtergrond en het meiske. Prachtige bloemetjes erbij. KNAL GAAF!!!!!!!!!

Hugs
SYl

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Femke.

Liefs Riet.