maandag 16 mei 2011

scraponline crazy meiden...

heey allemaal,
van het weekend heb ik aan dit kaartje gewerkt tijdens de scraponline van de club "crazy meiden". een collega van mij van de pottenbakkerij had mij gevraagd een kaartje te maken voor een 1 jarig huwelijk. ik heb er een schudkaart van gemaakt met glitter erin:

hi everyone,
last weekend I worked on this card during the scraponline from the dutch club "crazy meiden". a colleague of mine from the pottery asked me if I could make a card for a 1 year wedding anniversary. I made it into a shakercard with glitter in it. sentiment means "hurrah 1 year married" in dutch:

designpapers: tilda santa christmas.
cardstock: white.
stamp: magnolia.
distressstamps around image: stempelglede "the grunge collection".
sentiment: made with help of a just rite stamp and lettering set.
tools: nestabilities, creatables, MFT dienamics, branchpunch from nellie and martha stewart, tim holtz distressor, cuttlebug embossingfolder, blister.
embelischments: pearlstrings, pearl, glitter.
colouring: derwent coloursoft.

8 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

heel erg mooi en persoonlijk ! helemaal geslaagd,
groetjes, martina
x

Scrapfanaat Peter zei

Hij is mooi geworden je kaart straalt liefde uit.

Groeten Scrapfanaat Peter

chrilvian zei

prachtig, leuke bloemen

Aleida zei

Een heel mooi kaartje!
Ik heb ook even tussen je freebies gesnuffeld! Je bent heel handig met de PC! Ik heb je naam in de titel van de download gezet, dan kan ik naar je verwijzen als ik ze een keer gebruik. Alvast hartelijk dank!
groetjes,

Maria zei

Wat een prachtige kaart Femke! Mooi papier, mooie roosjes en wat gaaf die schudkaart met zo'n romantische stempel erachter!

groetjes Maria

Riet zei

Wat een schitterende kaart Femke,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.

Liefs Riet.

Anoniem zei

Hoi Femke,
zo apart en toevallig! Op 6 mei ben ik voor het eerst oma geworden en ik kreeg van een collegaatje zo'n mooie zelfgemaakte kaart. Zij attendeerde mij op haar blog(chantalskaarten.blogspot.com)en daar las ik dat zij afgelopen weekend eerste was geworden met een kaart bij club crazy meiden. Nieuwsgierig als ik ben ben ik gaan googelen. Toen kwam ik bij jouw kaarten terecht! Prachtig! maar wat het meest bijzondere is: jij loopt stage en verkoopt kaarten in de Lievevrouwenstraat in BoZ!! Ik woon zelf vlakbij Schiphol dus niet in de buurt, maar mijn dochter die dus een dochtertje heeft gekregen woont in de Rijkebuurtstraat in BoZ! Dus hoe vaak ben ik al niet door de poort richting stad langs jouw winkel gelopen??

Ga maar door met het maken van mooie kaarten en ik loop dan wel een keertje bij je binnen!

Groet,
Treesje

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een leuk en super mooi kaartje Femke, prachtige kleuren!
Groetjes van Jacqueline