zaterdag 14 juli 2012

FOUTJE HERSTELD. FREEBIES: alweer 4 nederlandse tekstjes

zondag 15 juli.

oepsie weer dezelfde fout (bloos) maar dan in andere tekst. dit keer had ik het overgenomen waar het blijkbaar ook verkeerd stond en heb er verder niet bij nagedacht af goed nageken. mijn excuses voor alweer twee foutje. ik heb het weer hersteld en  dit is de nieuwe versies:ik zou het fijn vinden als je de nieuwe opslaat en de oude vervolgens weer te verwijderen!!!

ik ben blijkbaar toe aan vakantie want ik maak zelden zoveel fouten in zo'n korte tijd.nogmaals mijn excuses.


saskia en angelica, bedankt voor het melden. alles heb ik nou aangepast. ik weet wel hoe ik dingen moet schrijven alleen was er gisteren hier in roosendaal een of andere festival met keiharde hakketakke muziek waardoor ik me ook moeilijk kon concentreren. 


goede avond allemaal,
ik heb weer een aantal digies voor jullie gemaakt naar teksten die ik op internet ben tegengekomen. ik hoop dat jullie ze leuk vinden en ook kunnen gebruiken. 

!!!klik op elk tekstje om die groter te maken en sla die dan op. door blogger kan de achtergrond helemaal zwart worden maar als 
als je die gewoon opslaat krijg je de digi op de normale manier zonder dat je een zwart vlak hebt. hier kan ik helaas niets aan veranderen omdat blogger er zelf een zwarte achtergrond achter zet.

de teksten hebben zoals altijd een transparante achtergrond zodat die ook gemaskerd kan worden met een plaatje of zo. via rechtermuisklik kan je de digi ook openen op een andere pagina en daar is de achtergrond gewoon wit


PAS OP: het is niet toegestaan deze digies ergens anders te plaatsen zonder mijn toestemming!!! een link naar mijn blog is natuurlijk wel toegestaan.


ik ben natuurlijk benieuwd of jullie de tekstjes ook gebruiken en zou het geweldig vinden als je dan even een reactie achterlaat zodat ik de creaties ook kan bewonderen. 
mocht iemand nog ideeen hebben voor leuke tekstjes laat het me dan ook even weten en misschien kan ik er wel een leuke digi van maken.


bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige blogbericht!!!
thank you for the sweet comments on my last blogpost!!!


14 opmerkingen:

Cornelie zei

Leuk dat je de digitekesten met iedereen deelt.
Je trouwkaart van de post hiervoor, en je kaart voor MFT waren mooi!!

Lia zei

Super zijn je tekstjes heb ze natuurlijk opgeslagen,
groetjes Lia

Renata Elenbaas zei

Dank je wel Femke, ze zijn super!

gr. Renata

netsoojmik zei

Wederom zo'n leuke teksten, bedankt!

Groetjes, Kim

saskia zei

ik wil het je toch even zeggen;
je wordt is met dt en niet alleen een d.

Het zou jammer zijn als het nederlands niet klopt.

Liefs Saskia

angelicaatje zei

Hi Femke,
OEPS het woordje gefeliciteerd staat helaas ook niet goed
Maar misschien kan je het nog veranderen
groetjes
angelica

saskia zei

ja gefeliciteerd moet je ook nog even aanpassen!!

Je moet eigenlijk zelf de teksten overschrijven hoe je het getypt hebt dan weet je of je zelf of het goed of fout is.

Of iemand anders even laten lezen.

Liefs Saskia

femke zei

oke ik hoop dat er verder geen fouten meer instaan want word nou wel een beetje gek van mezelf.

Riadesign zei

leuk die digiteksten maar ik zie ze niet staan met al dat zwart
zou je daar even wat aan kunnen doen

femke zei

ria,

dan moet je de teksten even op een andere pagina openen met rechtermuis klik. mijn teksten zijn met een transparante achtergrond en blog maakt die zwarte achtergrond erachter. als je gewoon opslaat heb je die wel gewoon.

groetjes femke

angelicaatje zei

Owh maar ik twijfel ook niet aan je kunne hoor Femke, ik lees ook regelmatig over een letter heen .... we zijn allemaal mensen enne zoals je op facebook ook vroeg, hier is je hug!!!! verdiend !
groetjes
angelica

Ina zei

Dankjewel voor deze leuke digiteksten!

Mariella zei

Hoi Femke

Nou kijk ik regelmatig op je blog omdat je zulke leuke kaarten maakt, blijk je gewoon bij ons in Roosendaal te wonen grappig!

groetjes mariella

Claudia zei

Hoi Femke, bedankt voor de link naar dit blog. Ik ben aan het stoeien met de kersttickets, maar als ik ze kopieer naar word en print, dan zijn ze wazig. Doe ik iets verkeerd? Graag jouw tips, want ik vind ze zo leuk voor op kerstkaarten.

Groetjes, Claudia