zaterdag 27 februari 2016

Oh deer..

Goede middag allemaal,
vandaag heb ik een heleboel hertjes, een konijn, en biggetje en wat bloementjes om te laten zien. 
Het eerste kaartje is een beterschaps kaartje (eigenlijk wel sneu dat het eerste kaartje met het schattige hertje er meteen één is met een gebroken pootje):

Good afternoon everyone,
today I have a whole bunch of deer, a bunny, a piglet and some flowers to show you all. 
The first card is a get well card ( actually it's a little bit sad that the first card with this adorable little deer and I gave it a broken leg:Een landschapkaartje met wel 3 van deze superschattige hertjes:
A landscape card with 3 of those super adorable little deer:Een simpel kaartje met zo'n lieve big:
a simple card with such a sweet piglet:

 cardstock: kraft, white, light blue, several colors green,  grey. pink, silver mirror, turquoise, little bit of black.
tools: Eline Pellinkhof "deer, bunny, piglet, forest, grass", MFT dienamics "blueprints 8 , 20 (for part of the window), stitched snowdrifts, stitched rectangles, mini chicken wire cover up", Yvonne Creations "snowmountain ( used a light grey so it wouldn't look like snow), Crealies "text die" that means "congratulations' in Dutch. 
I colored the nose and part of the ears of the piglet with a versamarker so it would look a little bit darker than the body.


En een kaartje met een mandje lentebloemen:
And a card with a basket of spring flowers:

designpapers: My minds eye "on trend".
cardstock, white, gold mirror.
Tools: Marianne Design "fern, basket, 4 spring flowers: Tulips, (sorry I don't know all the names in English) , MFT dienamics "blueprints 13, mini stitched scallop rectangle, stitched rectangle.
I colored all the embossed parts with a versamarker to make it a little darker.
Bedankt voor de geweldige reacties op mijn vorige blogbericht en vooral het beterschapskaartje was erg geliefd.

Thank you for the sweet comments on my last blogpost and especially my get well card was very loved.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow, fantastisch mooie kaarten!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Chantal zei

Vier super leuke en lieve kaarten Femke! De eerste met zuster bunny vind ik weer zo leuk maar inderdaad zielig dat het hertje een gebroken pootje heeft :( Ik zie wel dat op het tweede kaartje de hertjes lief liggen te slapen dus dat komt vast goed met het pootje hihi ;)
Groetjes Chantal

Miranda V zei

Wat een leuke kaarten! Ik heb een zwak voor de hertjes, dus de eerste twee zijn mijn favorieten. Zo lief, het zuster-konijntje en het arme gebroken pootje van het hertje. Bij de tweede heb je echt een heel lief tafereeltje gemaakt. Groetjes, Miranda

Kaartenkraam zei

Geweldige kaarten, vooral die met de hertjes en het verpleegsterkonijn. De mooiste vind ik die met het landschap, wat een werk heb je daar van gemaakt!

groetjes van Ank

Lian zei

Femke, wat zijn ze weer prachtig. Die met de diertjes zijn heel erg leuk maar dat mandje met voorjaarsbloemen mag er ook zijn!!
Wat een gaaf idee, dat konijn als dokter.

Janine Vegter zei

zijn erg leuk geworden hoor

Maria V zei

Ooh, Femke wat zijn ze leeeeeeuuuuuuk, lief en mooi. Zuster konijn en patiënt met gebroken pootje, hoe kom je er op. Dan het tafereel met de hertjes, aah, lief. Heb ik een poosje naar zitten kijken. Het varken zo fleurig en de bloemenmand is prachtig.

Margot zei

Wat een geweldige kaarten! Hoe kan dat nou dat ik dit gemst heb? Toevallig kwam ik een kaart van jou op Pinterest tegen, dus nu hier even rondkijken..... :)