woensdag 31 december 2008

laatste berichtje van 2008 met nieuwe creaties...

heey iedereen,

dacht plaats nog ff een laatste berichtje in 2008. ik hoor het vuurwerk al een beetje knallen en nog even en het nieuwe jaar zal beginnen met nieuwe kansen en voor mij hopelijk ook weer een beetje geluk. het gaat trouwens al een heel stuk beter met mijn voorhoofdholte ontsteking dus hopelijk ben ik er snel vanaf.

maandag heb ik een aantal kaartjes gemaakt. de eerste is gemaakt van de workshop/challenge van nancy. ik maak niet vaak kaartjes zonder funstempel maar vond deze zelf wel erg leuk geworden. je kan het niet goed zien maar er zit een soort glimmer op enkele scrapstukjes en de sneeuwster:

verder heb ik na een idee uit een amerikaans kaartentijdschrift die ik van iemand gekregen heb deze kaart gemaakt. het voorbeeld was een cadeautasje en ik heb er een stempelafdruk aan toegevoegd:

en ik heb nog een soort vouwkaart gemaakt. de uitleg heb ik van tiny gekregen:

de tekst op het kaartje is: we do not remember days.. we remember moments.

had nog een kaart gemaakt maandag maar die doet mee op een wedstrijd op clubs dus die kan ik nog niet laten zien.

vandaag heb ik ook nog 3 kaartjes gemaakt. de eerste 2 zijn verjaardagskaartjes. voor deze kaart heb ik een sketch van sketch saturday gebruikt:

en dit is mijn kaart geworden:


en dit plaatje vond ik ook leuk voor een verjaardagskaart. de layout heb ik gebasseerd op een layout om foto's te scrappen:


en deze kaart is gemaakt na een sketch uit de nieuwe cards only die vandaag op mijn deurmatje viel maar dan in spiegelbeeld. onderandere heb ook hetzelfde papier gebruikt.

hoop dat iedereen een gezond en creatief 2009 zal hebben

7 opmerkingen:

nora zei

Hoi femke,Wens je en gelukkig nieuwjaar met veel knutsel plezier.Je kaartjes zien er goed uit.En dat tewijl je ziek bent.Groetjes Nora

Riet zei

wat een schitterende kaarten heb je weer gemaakt Femke.
ik wens je een gezond en creatief 2009 toe.

liefs Riet.

~Nancy~ zei

Hi Femke! Wat zijn je kaartjes leuk geworden zeg!! WOWIE! Je bent lekker druk geweest!!! Hartstikke bedankt dat je de tijd hebt genomen om wat met mijn workshopje te doen in elk geval! SUuuuuper om te zien hoe jouw kaartje eruit is komen te zien!!
Happy New Year! XXX

sandra_w zei

Wat 'n leuke kaartjes heb je allemaal gemaakt, Femke!

Gelukkig Nieuwjaar!

Marijke zei

Hoi Femke, wat een super leuke kaartjes heb je gemaakt!
Gelijk wil ik jou het allerbeste wensen voor 2009, dat het maar een super jaar mag worden!
Ik ga je gelijk ook linken op mijn blog, ok?

Lian zei

Hoi Femke,

Ze zijn weer super mooi geworden!!
Dat 2009 voor jou maar een heel gezond, gezellig en super creatief jaar mag worden; waarin we af en toe weer samen een "projectje" maken.

Groetjes, Lian

Maria zei

Wat een mooie kaarten weer Femke! Je bent het oude jaar goed uit gegaan ;) Ik wens je een heel gelukkig, gezond en creatief 2009!

groetjes Maria