zaterdag 7 december 2019

Laatste 2 Sinterklaas cadeautjes (alleen nederlands).

Goede middag allemaal,
vandaag de laatste 2 Sinterklaascadeautjes. Pas had Marleen grote chocolademunten (nog nooit eerder gezien eigenlijk) versierd en dat vond ik zo'n leuk cadeau idee. Marleen bedankt voor de inspiratie en het ontwerpen van deze gave mallen!!! Het viel trouwens niet mee om nog grote munten te vinden zo last minute maar zodra ik stopte met zoeken liep ik tegen een aantal bij de kassa van een supermarkt. Volgend jaar toch wat beter opletten. Vind het trouwens maar raar dat je net rond Sinterklaas bijna niks meer kan krijgen want dan ligt de kerstsnoep al in de winkels. Een maand later in de supermarkt zou eigenlijk al veel fijner zijn stel dat je last minute toen nog een feestje hebt of zo.

Ik heb voor 2 broers munten versierd. Natuurlijk heb ik er een beetje een eigen draai aan gegeven (knuffelbeesten mochten bijvoorbeeld niet ontbreken, LOL.) dus een beetje van Marleen en een beetje van mij:

kaartkarton, kraft, net niet wit, bruin, goud glitter, goud spiegel.
Materiaal: MFT dienamics "stitched circle stax", Cottage cutz  "Baby boy clothes, baby girl clothes (voor de knuffelbeesten)", grote chocolade munten.Marianne Design:


Craftables: 

  • Present bags by Marleen CR1487.
  • Presents by Marleen CR1488.
  • Schoentje zetten by Marleen CR1489.

Designpapers: 

  • Royal Christmas PK9151.
  • Winter days PK9164.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!


2 opmerkingen:

Linda Visser - van der Velden zei

Ontzettend leuk gedaan, ook met die knuffeltjes erbij! Super! Groetjes, Linda

Sarah zei

Heel tof