maandag 26 augustus 2024

Visvakantie.


I have a translation button for the non Dutchies but it WON'T show up in the Phone version so click down below, the line under the grey Homepage bar for the Internet version. You can then find the translation button on the top right. Choose your language there.


Goedemiddag allemaal,
hier ben ik weer. Mijn speciaal projectje is af maar dat kan ik voorlopig nog niet laten zien maar deze kaart heb ik tussendoor nog voor Ingridskaarten.nl gemaakt. Dit keer is meneer Muis op visvakantie en ik vond dit modelletje wel weer eens leuk om te gebruiken. Ik heb dit model al vaker gemaakt maar ik heb even geen idee hoe die heet.

Meneer Muis is dus even op visvakantie maare tot heden lijkt dit niet echt succesvol want hij heeft nog niks gevangen maar de berglucht doet hem goed.




Kaartkarton:

  • Kraft, wit, wit glitter, blauw, groen, bruin, turquoise, metallic zilver, zwart.

Stansmallen:

  • Elizabeth Craft Design - Camping Accesoirries, Kitchen (pan).
  • Marianne Craftables - Slimline gras/horizon/wolken CR1583.
  • Marianne Design Creatables - Bos XL (bladeren) LR 0772, Tiny's Dennenbomen LR0736, Tiny's Steiger, LR0597Horizon Sneeuwbergen LR0493.
  • Marianne Design Collectables - Caravan by Marleen COL 1531, Eline's kerstdecoratie (lantaarn) COL1439, Eline's Muizenfamilie COL1437.
  • Studio Light Creative Craftlab- Woodland.
  • Studio Light - Wonderfull Autumn.

Bedankt voor de lieve reacties. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!



vrijdag 9 augustus 2024

Frankie.

I have a translation button for the non Dutchies but it won't show up in the phone version so click the line under the grey Homepage bar for the internet version. You then can find the translation button on the top right. Choose Engels there.

Goedemiddag medeknutselaars,
toen ik van de week nog aan het wachten was voor items voor mijn speciale projectje, kon ik het niet laten om toch alvast mijn eerste Halloween/Spooky projectje te maken en ik had dit gekke idee om Frankie in de nieuwe Vault Coffin van Tim Holtz te plaatsen en het pakte goed uit. Is het geen schatje. Frankie leek me wel een liefhebber voor katten dus heb ik hem 2 vriendjes gegeven. Omdat Frankie met elektriciteit tot leven is gewekt heb ik de stiksels net als de ogen van de katten van Glow in the Dark folie voorzien. Omdat ik de houtprint ook aan de binnenkant van het doosje wilde heb ik de Coffin nog een keer uitgestanst en alle delen los gesneden en aan de binnenkant geplakt. Dit geeft ook extra stevigheid om Frankie op zijn plek te houden. Frankie heeft 3 basislagen waarvan 2 met arm over de deksel en een 3de aan de binnenkant van de doos. Voor de stevigheid hebben de katten ook een extra laagje gekregen. Frankies beentjes heb ik eraf gesneden en iets voor de kaars geplakt alsof die eruit probeert te klimmen. Ik heb ervoor gekozen geen stansjes van Halloweensnoepjes toe te voegen zodat die het hele jaar zo kan staan (ik kan er eventueel tijdens de Halloweenmaand losse snoepjes erin doen).

Mijn hobbyvriendin en blogvriendin zijn meer van de cute Halloween maar dit jaar heb ik iemand gevonden die ook de Halloweenstansjes van Tim Holtz leuk vind dus nu kan ik daar ook meer mee doen want ik heb ondertussen wel een collectie.



 

Kaartkarton:

  • 3 tinten groen, zwart, grijs, 2 tinten bruin, rood, geel, wit, goud.
  • Lawn Fawn - Woodgrain Dark Brown, Parelmoer vellum.

Extra:

  • Studio Light Essentials Collection - Glow in the dark foil.

Stansmallen:

  • Sizzix: Tim Holtz - Costume Party (Frankie), Vault Coffin Box, Toil and Trouble (katten), Frightfull Things (spinnenweb, spin, kaars).
In mijn bericht van het postal Label Pizzadoosje gaf ik aan dat het jammer was dat ik die labels helaas niet meer kon printen met mijn grote printer maar nu heb ik er wat afgedrukt met de Selphy Printer en omdat die glanzend print heb deze gedept met matte medium. Ze zijn dan wat kleiner maar dat maken leuke Halloween snippets.


Bedankt voor de lieve reacties. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!








woensdag 7 augustus 2024

Dagje strand.

Goede middag mede knutselaars,
vandaag heb ik weer een voorbeeldkaartje wat ik voor Ingridskaarten.nl heb gemaakt. Dit keer zit Molly Olifant heerlijk te genieten van een ijsje op het strand. Voor de glazen van de zonnebril heb ik bruin vellum gebruikt en je kan het op de foto niet goed zien maar in het echt kan je de oogjes erachter nog erdoor zien.

Ik probeer gewoon voorbeeldkaartjes te blijven maken voor Ingrid deze maand maar ik heb ook iets leuks waar ik deze maand aan mag werken wat ik voorlopig nog niet kan laten zien aan jullie maar het moet af voor het einde van deze maand.


Kaartkarton:

  • kraft, wit, grijs, huidskleur, roze, paars, blauw, groen, zwart, bruin en ivoor.

Stansmallen:

  • Carlijn Design - Slimline kaart 2, Slimline randen 3 gras en wolken, Slimline randen 4 bergen en water.
  • Marianne Design Collectables - Strand outfits COL1483 (strandlaken +camera), Zeeleven door Marleen COL1468 (zanddollar).
  • Marianne Design Creatables - Tropisch Eiland LR0814, Surfplank en flippers LR0717.
  • Studio Light: Creative Craftlab - Frienz Accessoires Palmboom, Friendz Nelly, Friendz Accessoires zomer.

Bedankt voor de lieve reacties. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!


maandag 5 augustus 2024

Pizzadoosje voor mijn Tracy Fox Ghostal labels.

I have a translation button for the non Dutchies but it won't show up in the phone version so click the line under the grey Homepage bar for the internet version. You then can find the translation button on the top right. Choose Engels there.

Goede morgen medeknutselaars,
ik kwam van de week deze pizzabox tegen wat ik 2 jaar terug gemaakt had die ik blijkbaar hier nog niet gedeeld gehad, tenminste niet dat ik kan terugvinden. Helaas kan ik met mijn printer niet meer printen maar dit doosje had ik gemaakt om de zwarte Ghostal Labels van Tracy Fox in te bewaren. Ik had ze toen in meerdere formaten uitgeprint. 
Ik had ervoor gekozen om sommige van de teksten heel letterlijk te nemen en daar pasten de stanzen van Tim Holtz wel perfect bij. Ik vond Spencer wel goed bij de labels aan de voorkant passen al lijkt hij hier maar half dood want ik vond het wel grappig om hem 1 oog te geven want hoe kan hij anders zien waar de post naartoe moet. Het is wel even een werkje om hem in elkaar te zetten maar hij is zo gaaf. De kaarsen kleden het wat extra aan. Aan de binnenkant heb ik een extra flapje gemaakt met de vellum en aangekleed met de spookjes die de labels beter in de vakjes houd die ik voor het doosje gemaakt had.





Kaartkarton:

  • zwart, wit, vellum.

Digitale kit:

  • Tracy Fox (Love Junk Journals op Etsy) - Ghostal Labels. Ik heb de zwarte versie met alleen zwarte inkt uitgeprint zodat die beter bij het doosje paste.

Embossingfolder:

  • Ik kan die op moment niet zo snel vinden maar ik denk dat het van Taylored Expression is Tangled Webs maar weet dat dus niet zeker.

Stansmallen:

  • Elizabeth Craft Designs - Pizzabox.
  • Tim Holtz for Sizzix - Spencer colorize, Candlelight Colorize, Frightfull Things.
Het nieuwe voorbeeldkaartje voor Ingridskaarten volgt nog want die is nog niet af. 
Vorige week was het weer niet uit te houden in de hobbykamer en had ik onverwacht nog wat dingen te regelen waaronder problemen met de douane die nogmaals BTW wilde rekenen over iets waar ik dat al over betaald had over stempels die ik in de UK besteld had. Beetje raar dat wanneer Post NL een fout maakt de verzender het alsnog moet regelen wat ik niet helemaal eerlijk vind. Het is uiteindelijk wel goed gekomen maar het kost dan zoveel tijd en energie waardoor ik daarna geen puf meer had om te knutselen die dag.


Bedankt voor de lieve reacties. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!