maandag 24 mei 2021

Mooie Safari Herinneringen.

Goede morgen allemaal,
vandaag weer een creatie voor de Hobbyboerderij en dit keer heb ik een soort fotoboekje voor jullie want als je op safari gaat kan je natuurlijk niet thuis komen zonder een fotoboekje met herinneringen. Ik heb hier 3 verschillende stanzen van Studio Light met aanpassingen gecombineerd tot een boekje. Ik wilde graag elk beestje zijn eigen spotlight geven. Handig voor in de winkel want dat kunnen ze goed zo hoe elk beestje in elkaar zit en meteen inspiratie geven voor verschillende landschappen.

📌Ik heb de gorilla in de auto iets aangepast omdat het lijfje daar helemaal zwart is terwijl je bij de zittende gorilla kan zien dat de borst grijs is. Ik heb van de zittende gorilla de armpjes gebruikt om die in de jeep voor mij kloppende te maken en de Nijlpaard heb ik extra achterpootjes gegeven omdat ik die met maar 2 pootjes er raar uit vond zien vergeleken met de andere beestjes.Het materialenlijstje voor deze kaart kan je hier vinden in de webwinkel van de hobbyboerderij onder VOORBEELDEN *(materiaal-informatie).

📌De Hobbyboerderij heeft sinds kort ook een speciale facebookpagina waar iedereen zijn of haar creaties, aankopen en eventuele vragen kan delen met anderen: Creatief met De Hobbyboerderij.

Bedankt voor de lieve reacties. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wauw, wat een geweldig knutselwerk heb je hier staan ! daar zitten vast wel wat uurtjes in, maar het resultaat is geweldig en helemaal geslaagd
grtjs,martina

Yvonne zei

Wat een geweldig leuk "fotoboekje" heb je gemaakt Femke. En wat zijn dit leuke dieren. Echt een safari-reis.

Groetjes,
Yvonne.