donderdag 3 juli 2008

friday sketchers...

ik heb 3 kaartjes gemaakt in de laaste 2 dagen. de eerste is gemaakt voor friday sketchers. dit keer was de sketch gemaakt door beatrix. ik vind dat ze altijd wel leuke sketches maakt.


en dit is wat ik ermee gemaakt heb. ik heb meteen mijn ovale nestabilities gebruikt die ik eergisteren binnen had gekregen ( big classic scalloped ovals set ) heb alleen de grote gepakt.

een 3d-kaartje dit keer. ik heb deze gemaakt op de workshop van josé van oers. was al weer even geleden dat ik een 3d-kaartje had gemaakt. ik vond het plaatje van het girafje erg schattig.

heb ook weer een eigen sketch gemaakt.

en dit is de kaart die ik ermee gemaakt heb. het is weer een halloweenkaartje geworden. heb 1 van de nieuwe embossingwafels van de cuttlebug gebruikt.

ik zal ook nog wel paar gewone kaartjes maken met deze sketch. zal ik de komende dagen nog wel bezig mee zijn. ben ook nog steeds benieuwd wat jullie ervan kunnen maken.

groetjes femke

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lovely cards...I love the pinks and the swirls on the FS card, thanks for joining in the challenge.
Carole ;o)

Lia zei

schitterende kaartjes weer femke

Jacqueline van der Sar zei

Mooie kaart heb je gemaakt voor FS. Prachtige kleuren en mooi ingekleurd. Je eigen sketch ziet er ook mooi uit, vooral de haloween vind ik super, de andere is naar mijn smaak te wit. Maar dat is smaak, hij is prachtig gemaakt. Leuk dat je meedoet met FS!! Groetjes,
Jacqueline

Maria zei

Hoi Femke, via een berichtje op mijn blog kom ik nu bij jou kijken! Het ziet er gezellig uit en wat een mooie kaarten heb je gemaakt met de sketches!!