zondag 3 april 2022

Patooties voorbeeldboek: de tweede 4 + een bonusbeestje.

Goede morgen allemaal,
vandaag heb ik weer 4 patooties gemaakt van de werkbeschrijving die ik aan de achterkant plak. Natuurlijk heb ik zelf weer aanpassingen gemaakt waar ik dat nodig vond en net zoals de eerste 4 heb ik ze ook weer in hun natuurlijke omgeving gezet om het boekje wat leuker te maken om door te bladeren:


📌Bonusbeestje: Nijlpaard.📌


En ik had nog een idee voor een beestje die ik niet tussen de werkbeschrijvingen zag staan. Hiervoor heb een extra vel uit gestanst om deze nijlpaard ook een plekje in mijn boek te geven. Hier is de achterkant nog van leeg omdat daar nog geen uitleg van is.Kaartkarton:

  • Wit, wit parelmoer, wit glitter, Parelmoer vellum, kraft, verschillende tinten groen, lichtblauw, blauw glitter, geel, oranje, 2 tinten grijs, roze, zwart, verschillende tinten bruin.

Mallen:

  • Carlijn Design/Jocelijne Design - Patooties.CDJD-0009.
  • Cottage Cutz - Beehives, Bunny Tree Cottage (boom), Safari Watering Hole, Snowy Mountains, Snowman w/ Snowballs (berg sneeuwballen).
  • Elizabeth Craft Design - Camera Special Kit (halve pagina)Reinforcements. Honey Bear (honingpot en bijen).
  • Marianne Design - Boom COL1424 . Eline's Walvis COL1430 (ovale wangen), Punch Die Sakura CR1477.
  • MFT Dienamics - Slimeline grass.
  • Sizzix - Tim Holtz Alpine.


Bedankt voor de lieve reacties. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot de volgende keer!!!2 opmerkingen:

Rhodé zei

Zo leuk om weer nieuwe beestjes te bekijken op je blog! Dat nijlpaard is ook erg leuk.
Tip: ik zag bij LindaCrea een molletje van de Patooties. Die heeft ze volgens mij ook zelf bedacht.

Marjolein zei

Superleuk hoe je deze patooties hebt gemaakt. Het nijlpaard heb je mooi bedacht 👍🏻. En de bakkende muis is ook erg geslaagd! Groetjes Marjolein